HOME      SYARIKAT      PRODUK      PERNIAGAAN      EVENT      DOWNLOAD      KEAHLIAN      LOGIN  
 

TESTIMONI
 

Pn SabarayaNama : Pn Sabraya bt Talib (Tawau)
Masalah : Athma, Migrain

Pn. Sabraya bt. Talib mempunyai masalah migrain, athma (lelah/semput) dan tumit kaki merekah. Selepas 2 minggu mengambil DURRAH dan J-Prune dengan sukatan 15ml 2 kali sehari, masalah kesihatan beliau semakin pulih. Saudara Usman pula adalah seorang mekanik. Beliau sudah lama mengalami masalah sakit pinggang. Selepas beliau mencuba 2 KUNCI EMAS, 2 biji pagi dan 2 biji malam, sakit pinggang beliau telah berkurangan selepas sehari. Beliau amat teruja dengan perubahan tersebut dan terus mengamalkannya. Lama-kelamaan sakit terus hilang sepenuhnya.


Nama : Puan Minamin - Alor Star
Masalah : Kencing manis (suami)

Suami saya menghidap kencing manis selama 20 tahun. Puas mencari penawar untuk masalah suami saya, akhirnya syukur alhamdulillah, saya diperkenalkan seseorang kepada produk IMASCARE ZBM.

Setelah menggunakan produk IMASCARE, kini kulit dan isi kaki suami saya sudah mula berisi dan tidak kelihatan kering dan bacaan kencing manis juga banyak menurun.

Saya amat berterima kasih kepada ZBM kerana mengeluarkan produk yang sangat hebat.


Nama : Puan Zaiton - Segamat
Masalah : Jeragat

Saya adalah seorang tukang urut di Segamat. Ramai pelanggan tahu muka saya memang banyak jeragat. Setelah saya menggunakan BEAUTY BAR, jeragat dan hitam dibawah mata hilang. Ramai pelanggan dan kawan
saya begitu terkejut. Kini saya boleh menjual 50 kotak BEAUTY BAR seminggu.


Nama : Maimunah @ Azura bt. Ali
Masalah : Jerawat yang teruk

Saya memang sudah lama menghadapi masalah jerawat yang teruk di muka dan telah mencuba bermacam-macam ubat jerawat, tetapi tidak berkesan.

Apabila saya diperkenalkan dengan DURRAH, saya hanya sekadar mengharapkan kesan dalaman bagi seorang wanita sahaja. Amat memeranjatkan saya apabila ia memberikan kesan positif dari segi luaran juga.

Selain daripada rasa lebih bertenaga dan lebih stabil dari segi emosi, jerawat yang sudah bertahun-tahun lamanya bersarang dimuka saya juga beransur-ansur hilang selepas mengambil DURRAH selama dua minggu.

Saya percaya DURRAH telah menstabilkan hormon saya yang mungkin tidak stabil sebelum ini hingga menyebabkan masalah jerawat yang kronik.


Nama : Zulhafira bt. Asri
Masalah : Jerawat kronik

Masalah jerawat yang saya hadapi amat merunsingkan saya dan sering membuat saya rasa malu untuk bersama kawan-kawan.

Saya telah diperkenalkan dengan produk ZBM dan saya sekadar ingin mencuba nasib dengan mengambil B’POPULAR, DURRAH dan JPRUNE dengan harapan masalah jerawat saya segera berlalu.

Saya mengambil B’POPULAR 2 sachet 1 hari iaitu pagi dan malam, dan saya mengambil sedikit dari setiap sachet untuk dicampur sedikit air dan menyapunya pada jerawat saya. Saya juga mengambil DURRAH pada waktu pagi dan malam. Selain itu, saya juga mengamalkan JPRUNE diwaktu pagi.

Saya begitu teruja dengan hasil positif yang berlaku kepada wajah saya. Hanya dalam masa seminggu, jerawat bukan lagi menjadi masalah kepada saya. Terima kasih ZBM !!!


Nama : Zaleha Mohd Yashin (Tawau, Sabah)
Masalah : Keputihan dan hubungan

Sejak saya mengamalkan minum DURRAH, alhamdulillah masalah keputihan yang saya alami sekian lama telah hilang. Kitaran darah haid saya juga menjadi sangat teratur dan lancar. Dari segi hubungan dengan suami pula bertambah intim kerana DURRAH membantu mengembalikan kenikmatan seperti di awal perkahwinan dahulu. Selain itu, saya amat merasakan perbezaan apabila payudara semakin anjal, kulit dan wajah saya semakin berseri. DURRAH benarbenar memulihkan hormon kewanitaan saya. Terima kasih kepada ZBM kerana menyediakan produk yang hebat.


Nama : Nurfazila bt. Yusof (Dungun)
Masalah : Jerawat dan parut jerawat / kusam

Mengikut nasihat seorang rakan saya yang juga seorang beautician, saya mencuci wajah saya menggunakan BEAUTY BAR 2 kali sehari dan mengambil 3 sachet B’POPULAR untuk seminggu yang pertama. Untuk minggu-minggu berikutnya saya hanya mengambil 1-2 sachet B’POPULAR sehari.

Amat menggembirakan saya apabila selepas seminggu jerawat saya mulai kering dan selepas sebulan, saya dapat merasakan wajah saya semakin cerah, sekata dan kulit semakin lembut.


Nama : Mohd Hakimi Mad Isa - Selayang
Masalah : Rabun yang serious

Mohd Hakimi mengalami masalah penglihatan (rabun yang agak kuat). Setelah mengamalkan BRIGHT IQ, dengan cara menyembur di lidah dan di muka, hasilnya amat mengejutkan ibunya kerana Hakimi tidak mahu lagi memakai kaca mata kerana katanya “adik dah nampaklah mak”. Guru-guru di sekolahnya turut memuji peningkatan keputusan pembelajarannya di sekolah.


Nama : Makmur Jamali (Tawau, Sabah)
Masalah : Sakit Pinggang

Saya telah menderita sakit pinggang selama lebih dari 6 tahun. Apabila saya diserang sakit pinggang, saya sering mengambil panadol sebagai ubat tahan sakit.

Setelah memakan 2 KUNCI EMAS 2 kali sehari selama 2 minggu, sakit pinggang saya sudah babyak berkurangan. Saya kemudiannya telah mengamalkan 2 KUNCI EMAS secara berterusan.

Kini saya telah pulih sepenuhnya dan tidak lagi mengalami sakit pinggang. Saya juga rasa lebih bertenaga berbanding dahulu. Saya amat berterima kasih kepada yang memperkenalkan produk ini.


Nama : Puan Zaitun - K. Lumpur
Masalah : Sendi dan tulang

Ketika berusia 29 tahun, saya telah di diognose sebagai penghidap penyakit Rheumatoid Arthritis (sendi & tulang ) yang tiada penawar & penyebab. Setelah mencuba 2 KUNCI EMAS, sakit-sakit tulang saya berkurangan dan tahap kesihatan saya sudah pulih, saya jarang diserang selsema seperti dulu, badan saya tidak lagi letih sepanjang masa seperti dulu lagi. Terima Kasih ZBM.


Nama : Yatim bin Othman (Teluk Intan, Perak)
Masalah : Stroke

Mengalami strok selama 5 tahun. Setelah diperkenalkan dengan produk BRIGHT IQ dan J-PRUNE pada 27/05/2012, saya mula manggunakan produk ini dan nampak kesannya dalam tempoh 1 minggu.

Pertama, saya sebelum ini tidak boleh bergerak sendiri. Kini saya boleh bangun tanpa bantuan orang lain.

Kedua, dari segi penglihatan mata yang dahulunya kabur, kini sudah terang. Ketiga, dari segi pendengaran juga semakin jelas. Alhamdulilah...